Logo-transparant3_edited.png

Het Topscriptie Studenten Event

Bezoek het Topscriptie Studenten Event!

Ontmoet voor jou nu nog onbekende studenten tijdens een online speeddate van 90 seconden, in de lounge bar of tijdens interactieve interview- en presentatiesessies met top professionals. Of ga in gesprek met bekende topspecialisten die jou adviseren bij studieproblemen of loopbaanontwikkeling, of uitleggen hoe je vanuit een studie met een eigen bedrijf markt- en toekomstkansen kunt verzilveren.


Op dinsdag 2 maart ben je welkom! Vanaf 19:00 staan onderstaande online Zoom Spaces in een avondvullend programma voor je klaar.

Gratis en zonder verplichtingen!

Meld je nu hier aan!

2011

10 jaar
Topscriptie

2021

2 maart 2021

Meld je aan!

Het aantal beschikbare online toegangsplaatsen is maximaal 1.500. Meld je dan ook nu al direct aan. Deelname is gratis en er zijn geen verplichtingen en geen kosten. 

arrow&v
arrow&v
Wil je ook een bekende meenemen naar het event?
Mogen we jou op de hoogte houden van nieuwe activiteiten van Topscriptie?

Dank je wel voor het inschrijven. Je ontvangt per email een bevestiging.
Check je spambox wanneer niets in de inbox verschijnt!

Signature
Student en bedrijf

STUDENT & BEDRIJF

Presentatie

Guido van de Gageldonk - CTO Unit040
Pieter Rhemrev - Sr. Investment manager OostNL

Marcel Vos - adviseur Rijksdienst voor ondernemers

Hoe financier ik mijn startup plan?

Met 4 medestudenten startte Guido van Gageldonk als TU/E student zijn zeer succesvolle, wereldwijd opererende  softwarebedrijf: Unit040. Guido legt uit  hoe zij dat voor elkaar kregen en welke uitdagingen zij tegen het lijf liepen, in een discussieformat aangestuurd door Pieter Rhemrev van Biz-check en Marcel Vos van de RVO. En jij kunt met jouw vragen meedoen.

Voor studenten-startups is financiering een belangrijke bottleneck. Biz-check helpt studenten bij het verwerven van financiering voor innovatieve plannen. Pieter, Marcel en Guido leggen uit hoe je met de overheid en private partijen die financiering kunt realiseren en welke stappen je daarbij moet zetten.

Seagulls
Thinking Man

FAALANGST

Presentatie

Mirjam de Winter - directeur Topscriptie

Hoe bestrijd je faalangst?

Doe ik het goed? Zal ik wel slagen? Kijken anderen niet met een negatieve bril mee? Je wilt het precies goed doen, maar je bent bang dat je daarin niet slaagt of dat de anderen jou op mislukken aankijken. Faalangst en motivatie liggen dicht bij elkaar. Daarover gaat deze Space.


Onder leiding van Miriam de Winter en samen met Lisa van Mierlo praat je met lotgenoten over oplossingen om weer sterk gemotiveerd te raken en eventuele faalangst te overwinnen! Anoniem, veilig in een groep, met de mogelijkheid om ook 1-op-1 in een persoonlijke Space met een ervaren psycholoog te gaan zitten.

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg
Bar 2

Lounge bar

Presentatie

Jorn Verbruggen

Sam Kragtwijk

Met elkaar praten aan de bar

Afleiding? Je kunt natuurlijk ook gezellig aan de Topscriptie lounge bar met elkaar over allerlei onderwerpen praten, met muziek op de achtergrond, onder leiding van de moderators Jorn en Sam. Zij verzorgen de muziek en regelen dat gesprekken ordentelijk verlopen. Via hen kan je ook naar andere kamers in de bar gaan om daar in een kleinere groep verder te praten.

Wil je tijdens het Topscriptie Studenten Event zelf een eigen lounge bar  aansturen en zelf gasten uitnodigen? Bijvoorbeeld van jouw bedrijf, studenten-vereniging of vriendengroep? En wil je hen ook toegang tot het hele event geven? Dat kan.

Vraag dan wel vooraf hier je eigen lounge ruimte aan!

Students Studying Outside
Graduates

STUDENT & CARRIÈRE

Presentatie

Ronald Schellekens - CHRO global Pepsico

Sandra Doeze Jager-van Vliet -  Abeidspsycholoog

Geef ik richting aan jouw carrière?

Een studie is de opmaat naar jouw toekomst. Hoe kan jouw eindopdracht daarin een beslissende rol spelen? Het toverwoord is passie. Passie voor het gekozen onderwerp van de scriptie, gekoppeld aan de inhoudelijkheid van jouw opleiding, helpt je bij keuzes voor jouw toekomst en carrière.

Ronald Schellekens, global Chief HR van PepsiCo, gaat in gesprek met Sandra Doeze Jager. Hij praat met haar over zijn loopbaanontwikkeling en vertelt over zijn visie op carrièreontwikkeling in relatie tot het passend afronden van een opleiding, het ontwikkelen en gebruiken van jouw talenten en het laten ontstaan van een toekomstperspectief vanuit passie en kennis. 
En jij kunt met vragen richting aan dit gesprek geven!

Yoga Practice
TopTeam_edited_edited.jpg

STUDIEBEGELEIDING

Presentaties

Diverse  studiebegeleiders Topscriptie

Spreek ze!

1-op-1 adviezen in 10 minuten

Stel de begeleiders van Topscriptie 1-op-1 vragen over jouw onderzoek, bachelor- of masterscriptie. Brainstorm met hen over jouw onderwerp. Doe interessante, en innovatieve ideeën op. Laat je adviseren over de manier waarop je een scriptie het beste kunt structuren. Of bespreek de wijze waarop je jouw onderzoek het beste kan uitvoeren, de analyse moet aanpakken.

Acht professionele begeleiders op het gebied van marketing, economie, sociale studies, juridische of financiële  zaken, marktonderzoek, psychologie, HR en meer adviseren je graag tijdens het event.


Wil je daarna meer persoonlijke begeleiding? Maak gewoon direct een afspraak met hen! Of ga naar nu al naar www.topscriptie.nl 

Studying
Integrand3.png

Info desk Integrand

Presentatie

Floris Verschoor - Brandmanager Integrand

Stagebemiddeling & services

Voor studenten, door studenten! Ontdek alle services van Integrand. Kom naar onze helpdesk en lounge bar en ontdek wat wij je allemaal kunnen bieden om jouw carrière een goede start te geven. Praat met bestuursleden van Integrand over onze stagebemiddeling, Inhousedagen, carrière-evenementen, talentpools, een bestuursjaar en tips & advies rondom alles dat met solliciteren en arbeidsmarktoriëntatie te maken heeft. Ga informatief en inspirerend in gesprek over jouw toekomst.

Group Students Smilling

SPEED DATE

Leuk gesprek in maximaal 90 seconden

Ontmoet andere studenten

Maak nieuwe contacten

Netwerken met speed daten

Ontmoet anoniem 1-op-1 enthousiaste medestudenten die je nog niet kent en praat 90 seconden met elkaar. Daarna verdwijnt jouw gesprekspartner resoluut uit beeld en wordt je aselect aan een ander gekoppeld! Zolang de voorraad strekt zullen we maar zeggen!

Wat langer praten? Geen probleem! Je kunt met een 'met één druk op de knop' elkaars 
LinkedIn gegevens uitwisselen.  Daarvoor moet je wel ingelogd op LinkedIn staan. Met deze vorm van beveiliging kun je later opnieuw contact  met die medestudent maken.

Yoga at Home
Conny Groenewegen3.png

Iris Bambacht

Presentatie

Conny Groenewegen- - modeontwerpster

Iris Bambacht - student

Inge van Liemd - onderneemster 

Samen een kledingstuk creëren

Iris Bambacht is een getalenteerd mode-ontwerpster, afgestudeerd aan de opleiding Fashion Design ArtEZ. Vervolgens startte ze haar master op Nyenrode en studeerde onlangs af op een bijzonder onderwerp: hoe vertaal je de creatieve vermogens van modeontwerpers naar algoritmen voor toepassingen in bijvoorbeeld een naaimachine of ontwerpprogramma?

Iris neemt je mee naar de uitzonderlijke ontwerpwereld van modeontwerpster Conny Groenewegen en praat met haar over haar creatieve vermogens. Samen met naaiprofessional Inge van Liempd creëren zij in het Sewing Experience Centre van Inge een bijzonder kledingstuk.

Integrand2_edited.jpg
logo Topscriptie - klein.jpg
Deeltijdopleidingen.png