Logo-transparant3_edited.png

Het Topscriptie Studenten Event

  • Het event werkt niet op een mobiele telefoon!

  • Surf met de buttons van space naar space en start de ZOOM meeting.

  • Iedere Zoom sessie vraagt steeds opnieuw om je met je emailadres aan te melden! 

  • Let op! Je kunt niet aan twee meetings tegelijkertijd deelnemen. Verlaat steeds (met de LEAVE button in zoomscherm) apart het openstaande Zoom venster en het gekoppelde tabblad in de browser.

Welkom op het eerste Topscriptie Studenten Event. Vanaf 19.00 tot 21.00 hebben we op verschillende tijdstippen 8 bijzondere Spaces voor je open staan. Surf gerust van de ene space naar de andere. Drie spaces blijven ook na 21.00 open staan. Veel plezier!

Mirjam de Winter & Ab Kragtwijk

Mirjam%2520de%2520winter_edited_edited.j
Ab%20Kragtwijk3_edited.jpg
Signature
Student en bedrijf

STUDENT & BEDRIJF

Presentatie

Guido van Gageldonk - CTO Unit040
Pieter Rhemrev - Sr. Investment manager OostNL

Marcel Vos - adviseur Rijksdienst voor ondernemers

Hoe financier ik mijn startup plan?

Guide van Gageldonk (CEO, Unit040), Pieter  Rhemrev (Investment manager, OostNL) en Marcel Vos (adviseur, Rijksdienst voor Ondernemers in gesprek over het opstarten en financieren van een onderneming tijdens de studie. Stel je vragen via de Q&A.

Seagulls
Thinking Man

FAALANGST

Presentatie

Mirjam de Winter - directeur Topscriptie

Lisa van Mierlo - psychologe

Hoe bestrijd je faalangst?

Doe ik het goed? Zal ik wel slagen? Kijken anderen niet met een negatieve bril naar mij? Je wilt het precies goed doen, maar je bent bang dat je daarin niet slaagt of dat de anderen jou op mislukken aankijken. Faalangst en motivatie liggen dicht bij elkaar. Hoe beheers je faalangst. Daarover gaat deze Space.

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg
Bar 2

Lounge bar

Presentatie

Jorn Verbruggen

Sam Kragtwijk

Met elkaar praten aan de bar

Afleiding? Je kunt natuurlijk ook gezellig aan de Topscriptie lounge bar met elkaar over allerlei onderwerpen praten, met muziek op de achtergrond, onder leiding van de moderators Jorn en Sam. Zij verzorgen de muziek en regelen dat gesprekken ordentelijk verlopen. Via hen kan je ook naar andere kamers in de bar gaan om daar in een kleinere groep verder te praten.

Students Studying Outside
Graduates

STUDENT & CARRIÈRE

Presentatie

Ronald Schellekens - CHRO global Pepsico

Sandra Doeze Jager-van Vliet -  Arbeidspsycholoog

Geef richting aan jouw carrière?

Ronald Schellekens, global Chief HR van PepsiCo, gaat in gesprek met Sandra Doeze Jager. Over zijn loopbaan, zijn visie op carrièreontwikkeling in relatie tot het passend afronden van een opleiding, het ontwikkelen en gebruiken van jouw talenten en het laten ontstaan van een toekomstperspectief vanuit passie en kennis. En jij kunt met Q&A richting aan dit gesprek geven!

Yoga Practice
TopTeam_edited_edited.jpg

STUDIEBEGELEIDING

Presentaties

Diverse  studiebegeleiders Topscriptie

Spreek ze!

1-op-1 adviezen in 10 minuten

Stel de begeleiders van Topscriptie 1-op-1 vragen over jouw onderzoek, bachelor- of masterscriptie. Brainstorm met hen over jouw onderwerp. Doe interessante, en innovatieve ideeën op. Laat je adviseren over de manier waarop je een scriptie het beste kunt structuren. Of bespreek de wijze waarop je jouw onderzoek het beste kan uitvoeren, de analyse moet aanpakken.

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg
Integrand3.png

Help desk Integrand

Presentatie

Floris Verschoor - Brand manager Integrand

Stagebemiddeling & services

Voor studenten, door studenten! Ontdek in deze lounge & helpdesk alle services van Integrand. Praat met bestuursleden van Integrand over onze stagebemiddeling, Inhousedagen, carrière-evenementen, talentpools, een bestuursjaar en tips & advies rondom alles dat met solliciteren en arbeidsmarktoriëntatie te maken heeft. 

Group Students Smilling

SPEEDDATE

Leuk gesprek in maximaal 90 seconden

Ontmoet andere studenten

Maak nieuwe contacten

Netwerken met speeddaten

1-op-1 speeddaten met enthousiaste medestudenten die je nog niet kent en praat 90 seconden met elkaar. Daarna verdwijnt jouw gesprekspartner resoluut uit beeld en wordt je aselect aan een ander gekoppeld! Zolang de voorraad strekt zullen we maar zeggen!

Let op: je moet eerst in een apart venster op jouw linkedIn account zijn ingelogd

Yoga at Home
Conny Groenewegen3.png

Iris Bambacht

Presentatie

Conny Groenewegen- - modeontwerpster

Iris Bambacht - student

Inge van Liemd - onderneemster 

Samen een kledingstuk creëren

Iris Bambacht onderzocht de wetmatigheden die achter creatieve vermogens van een modeontwerper schuil gaan. Ze doet het onderzoekinterview met topontwerpster Conny Groenewegen over terwijl naaiprofessional Inge van Liempd en haar team vanuit haar Sewing Experience een opdracht van Conny uitvoert.