Logo-transparant3_edited.png

Het Topscriptie Studenten Event

Bezoek het Topscriptie Studenten Event.

Ontmoet voor jou nu nog onbekende studenten. Tijdens een online speeddate van 90 seconden, in de gossip bar of tijdens interactieve interview- en presentatiesessies. Of luister naar of ga in gesprek met topspecialisten van naam en faam die jou adviseren bij studieproblemen, loopbaanontwikkeling of uitleggen hoe je vanuit een studie met een eigen bedrijf jouw marktkansen kunt verzilveren.

Op dinsdag 2 maart ben je welkom en staan vanaf 19:00 onderstaande online Zoom Spaces in een avondvullend programma voor je klaar.

Gratis en zonder verplichtingen?

2011

10 jaar
Topscriptie

2021

2 maart 20210

Meld je aan!

Om het online Topscriptie Studenten Event te kunnen bezoeken is het verstandig om je nu al aan te melden! We kunnen maximaal 2.500 studerenden toelaten. Aanmelden kost je nog geen minuut en verloopt automatisch. Er zijn geen verplichtingen en geen kosten. 

arrow&v
Zou je jouw bekenden willen uitnodigen om mee te komen?
Signature
Student en bedrijf

STUDENT & BEDRIJF

Presentatie

Guido van de Gageldonk - CTO Unit040
Pieter Rhemrev - Head Biz-check

Marcel Vos - adviseur Rijksdienst voor ondernemers

Hoe financier ik mijn startup plan?

Met 4 medestudenten startte Guido van Gageldonk als TU/E student zijn zeer succesvol, wereldwijd opererend  softwarebedrijf: Unit040. Guido legt uit  hoe zij dat voor elkaar kregen en welke uitdagingen zij tegen het lijf liepen. In een discussieformat aangestuurd door Pieter Rhemrev van Biz-check en Marcel Vos van de RVO. En jij kunt met vragen meedoen.

Voor studenten-startups is financiering een belangrijke bottleneck. Biz-check staat studenten bij bij het verwerven van financiering van innovatieve plannen. Pieter, Marcel en Guido leggen uit hoe je met de overheid en private partijen die financiering kunt realiseren en welke stappen je daarbij moet zetten.

Seagulls
Thinking Man

FAALANGST

Presentatie

Mirjam de Winter - directeur Topscriptie

Hoe bestrijd je faalangst?

Doe ik het goed? Zal ik wel slagen? Kijken anderen niet met een negatieve bril mee?
Je wilt het precies goed doen, maar je bent bang dat je daarin niet slaagt of dat de anderen jou op mislukken  aankijken. Faalangst en motiveren liggen dicht bij elkaar. Daarover gaat deze Space.


Onder leiding van Miriam de Winter en samen met Lisa van Mierlo praat je met lotgenoten over oplossingen om die faalangst te overwinnen of om weer sterk gemotiveerd te raken! Anoniem, veilig in een groep, met een mogelijkheid om ook apart in een persoonlijke Space met een ervaren psycholoog te gaan zitten.

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg

Gossip bar

Presentatie

Jorn Verbruggen

Sam Kragtwijk

Met elkaar praten aan de bar

Afleiding? Je kunt natuurlijk ook gezellig aan de Topscriptie bar met muziek op de achtergrond met elkaar over allerlei onderwerpen praten. Met onze moderatoren Jorn Verbruggen en Sam Kragtwijk. Zij verzorgen de muziek en regelen dat gesprekken ordentelijk verlopen. Via hen kan je ook naar andere kamers in de bar gaan om daar in een kleinere groep verder te praten.

Wil je tijdens het Topscriptie Studenten event zelf een eigen gesprek ruimte  aansturen en/of zelf gasten uitnodigen? Bijvoorbeeld  van/voor jouw bedrijf, studentenvereniging, jaarclub, sportclub of vriendengroep? En wil je hen ook toegang tot het hele event geven? Dat kan.
Meld dat dan nu hier apart aan!  .

Students Studying Outside
Graduates

STUDENT & CARRIERE

Presentatie

Ronald Schellekens - CHRO global Pepsico

Sandra Doeze Jager-van Vliet -  Abeidspsychologe

Geef ik richting aan jouw carrière?

Een studie is de opmaat naar jouw toekomst. Hoe kan jouw eindopdracht daarin een beslissende rol spelen? Het toverwoord is passie. Passie voor het gekozen onderwerp van de scriptie, gekoppeld aan de inhoudelijkheid van jouw opleiding, helpt je bij keuzes voor jouw toekomst en loopbaan.

Arbeidspsycholoog Sandra Doeze Jager-van Vliet gaat een gesprek aan met de global Chief HR van Pepsico, Ronald Schellekens, praat met Ronald over zijn loopbaanontwikkeling
en discussieert met hem over toekomstperspectief,  loopontwikkeling en opleiding.
Geef met vragen richting aan dat gesprek!

Yoga Practice
TopTeam_edited_edited.jpg

STUDIEBEGELEIDING

Presentaties

Diverse  studiebegeleiders Topscriptie

Spreek ze!

1-op-1 adviezen in 10 minuten

Stel de begeleiders van Topscriptie 1-op-1 vragen over jouw onderzoek, bachelor- of masterscriptie. Brainstorm met hen over jouw onderwerp. Doe enerverende ideeën op. Laat je adviseren over de manier waarop je een scriptie het beste kunt structuren. Of bespreek de wijze waarop je jouw onderzoek het beste kan uitvoeren, de analyse moet aanpakken.

8 professionele begeleiders op studieterreinen als marketing, economie, sociale studies, juridische of financiële  zaken, marktonderzoek, psychologie, HR.


En mocht je daarna verder willen? Maak gewoon direct een afspraak.

SPEED DATE

Leuke gesprek in maximaal 90 seconden

Ontmoet andere studenten

Krijg nieuwe contacten

Big Fun met speed daten

Ontmoet anoniem 1-op-1 enerverende medestudenten die je nog niet kent en praat 90 seconden met elkaar. Daarna verdwijnt jouw gesprekspartner resoluut uit beeld en wordt je aselect aan een ander gekoppeld! Zolang de voorraad strekt zullen we maar zeggen!

Wat langer praten? Geen probleem! Je kunt met 1 'push on the button' elkaars

Linkedin gegevens uitwisselen en later opnieuw contact maken. En o ja, je moet dan wel ingelogd op Linkedin staan. Dat is een vorm van beveiliging en stelt je ook in staat om later opnieuw contact te maken.

Yoga at Home
Conny Groenewegen3.png

Iris Bambacht

Presentatie

Conny Groenewegen- - mode-ontwerpster

Iris Bambacht - student

Inge van Liemd Rijkers - Onderneemster 

Samen een kledingstuk creëren

Iris Bambacht is een begenadigd mode-ontwerpster, afgestudeerd aan Fashion Design ArtEZ. Vervolgens startte ze haar master op Nyenrode en studeerde onlangs af op een bijzonder onderwerp: hoe vertaal je de creatieve vermogens van modeontwerpers naar algoritmen voor toepassingen in bijvoorbeeld een naaimachine.

Iris neemt je mee naar de uitzonderlijke ontwerpwereld van modeontwerpster Conny Groenewegen en praat met haar over haar ontwerpwereld. Samen met Inge Rijkers creëren zij in het Sewing Experience Centre een bijzonder kledingstuk.