Het Topscriptie Studenten Event

Iedere twee maanden een Topevent van Topscriptie. Voor studenten uit heel Nederland. Om elkaar online te ontmoeten. Vol leuke, enerverende programmaonderdelen met Spaces vol interactief amusement, oplossende probleemmeetings en bijzondere studenten projecten. Om te luisteren, te ontmoeten, te inspireren en zelf gemotiveerd te raken. Gratis, anoniem en voor jouw.

Welkom op het Topscriptie Studenten Event van November! Leuk dat je er bent! We hebben op 27 november een bijzonder programma in 9 online Spaces geprogrammeerd.

Meld je wel aan!

Om mee te doen moet je je wel aanmelden! Dat kan nu, kost 1 minuut en verloopt automatisch. Geen verplichtingen, geen kosten en geheel veilig. En om de feestvreugde te vergroten: iedereen die zich aanmeldt ontvangt van onze sponsor Bavaria een bijzonder bierpakket.

Programma van 24 november

SPEED DATE

Anoniem in 90 seconden

Ontmoet 1-op-1 enerverende studenten en vermaak je 90 seconden met elkaar. Geheel anoniem. Daarna wordt je aan een ander gekoppeld.

Big fun met speed daten!

LOOPBAAN

Loopbaanadviseurs en hun ideeën 

Luister naar bijdragen van loopbaan-specialisten over hoe je succesvol jouw carrière een handje kunt helpen. Van student naar top-baan!

Hoe kan ik mijn ideale baan realiseren?

Seagulls

FAALANGST

Geloof in jezelf

Onder leiding van een motiverend specialist met meer studenten praten over oplossingen om jouw faalangst te overwinnen! Anoniem en veilig.

Ontmoet lotgenoten 

Yoga Practice

STUDIE

Discussieforum met Topscriptie-begeleiders

Ontmoet begeleiders van Topscriptie. Stel hen vragen over jouw onderzoek, eindopdracht of bachelor- of masterscriptie.

Kom maar op met jouw vragen!

Bottles

CABARET

Lekker keten met Jochem Myjer

Samen met Jochem Myjer keten over vroeger. Toen je nog jong was en op de lagere of middelbare school zat. En niet alleen luisteren. Zelf meedoen! Jochem is de gespreksleider.

Niet denken maar dansen!

Microphone

KARAOKE

Zingen, zingen en nog een zingen

Beroemde hits meegezongen door medestudenten. Laat anderen jouw zang-kwaliteiten horen. 

Plezier voor 250

Mellow_Yellow_Top_Table-498.jpg

GOSSIP BAR

Met Tess Posthumus

Gezellig aan een bar met studenten uit heel Nederland borrelen en roddelen. Wereldkampioen cocktail shaken Tess Posthumus maakt cocktails en legt uit hoe ze worden gemaakt!

Kom gezellig binnen en schuif aan!

Signature

BEDRIJF

Financiers van startups

Drie bekende durf-investeerders praten met studenten die vanuit hun studie een eigen bedrijf willen opstarten. Tips en advies! En wellicht financiering!

Hoe financier ik mijn plannen?

MOTIVATIE

Doe het zelf

Hoe motiveer je jezelf? Hoe kun je met een goed ingerichte motivatie altijd een bijzonder resultaat bereiken? Motivatie trainer Pierre Emanuel leert je de fijne kneepjes van het motivatie vak!

Ontmoet lotgenoten