STAGE & STAGEPROJECTEN

Veel gemotiveerde studenten zijn momenteel op zoek zijn naar een stageplaats. Covid-19 brengt ze in de problemen. Gemeenten en bedrijven kunnen hen maar moeilijk voorzien van een dergelijke plek. Eenvoudigweg omdat fysieke plaatsing door de richtlijnen van de overheid erg moeilijk is. Om voor dit probleem een oplossing te bieden introduceert Topscriptie Stage-Project. Met 'Stage-Project' van Topscriptie-zakelijk.com kunt u een onderzoeksproject dat binnen uw gemeente of bedrijf om een aanpak vraagt aanmelden. Een professional van Topscriptie neemt dat project onder zijn hoede en begeleidt namens u de student samen met zijn opleiding om dat project tot een voor u goed en bruikbaar eindresultaat te brengen.

Bij Topscriptie en haar partners melden zich dagelijks vele studenten voor een stage-opdracht. We voeren online een korte intake uit en toetsen de kwaliteiten van de student, afgezet tegen de openstaande stageplaatsen en stageprojecten.  Wij bemiddelen tussen u en de student(en). Wij leveren gekwalificeerde studenten aan die bij uw onderneming komen werken, of nemen inhoudelijke stageopdrachten aan waarbij een student onder onze hoede een stage namens u uitvoert en een voor u waardevol rapport oplevert.

Stagiaire-plaats

De student komt bij u in dienst en neemt onder uw hoede deel aan het arbeidsproces van uw onderneming. Binnen de stageperiode voorziet u de student in overleg van een, binnen diens studie passend, onderzoeksonderwerp. De begeleidend professional van Topscriptie zorgt ervoor dat dit onderzoek daadwerkelijk wordt uitgewerkt tot een voor uw onderneming waardevol rapport. Is het lastig om een geschikte stagiair te vinden? Topscriptie zet samen met u een wervingstraject op. Verder adviseren we bij loopbaanbemiddeling: van stagiair naar vaste kracht.

Stage-project

De student voert voor u onder de hoede van een begeleider van Topscriptie een met u overeengekomen onderzoeksopdracht uit. De begeleidend professional van Topscriptie bewaakt het proces en zorgt ervoor dat dit onderzoek daadwerkelijk wordt uitgewerkt tot een voor uw onderneming waardevol rapport.

Meld uw project hieronder aan en we nemen met u contact op om de samenwerking met de stagiaire en de randvoorwaarden door te spreken.

© 2021 by Topscriptie B.V.

organisatie@topscriptie.nl

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon