Forumberichten

Ab Kragtwijk
14 sep. 2021
In Documenten en meldingen
Leuk dat jullie het Flynth introductie webinar van Topscriptie op 6 september 2021 hebben bezocht. Wanneer je het webinar niet hebt kunnen bezoeken, dan kun je het hier bekijken. Wanneer je het webinar nogmaals wilt zien, dan kan dat natuurlijk ook. De video is aan deze post toegevoegd.
Het Flynth webinar van 6 september content media
0
0
8
Ab Kragtwijk
08 sep. 2021
In Bespreek jouw onderwerp
Bijgaand treffen jullie de PowerPoint presentatie van de webinar aan.
0
0
12
Ab Kragtwijk
03 sep. 2021
In Bespreek jouw onderwerp
Vanaf 1 september kun je de deskundige professionals van Topscriptie vragen om hulp, zodra je dat nodig hebt. Je bent daartoe gekoppeld aan een vast aanspreekpunt van Topscriptie die je per mail of telefoon kunt bereiken. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je collega-studerenden erbij betrekken. Je volgt immers allemaal in dezelfde lijn een opleiding en samen sta je sterker. Dit forum biedt je daartoe een platform. Gebruik het en laat je inspireren en motiveren.
0
1
20
Ab Kragtwijk
03 sep. 2021
In Bespreek jouw onderwerp
We willen je graag beter leren kennen. Jouw collega's ook. Stel je dan ook voor. Wie ben je? Op welke kantoor werk je? Wat zijn je zakelijke passies? Die van mij? Ik word warm van studenten en studerenden die initiatiefrijk en serieus met een scriptie omgaan. Die een onderwerp zoeken en vinden dat er in de dagelijkse praktijk toe doet. En als je dan ook nog wat ondernemerschap aan de dag legt dan ...
0
0
16
Ab Kragtwijk
03 sep. 2021
In Bespreek jouw onderwerp
We willen dat iedereen het beste uit deze community kan halen. We vragen je daarom de volgende richtlijnen te lezen en volgen: * Maak een account aan en log in om deel te kunnen nemen. * Respecteer elkaar! * Zorg dat jouw posts relevant zijn voor het onderwerp. * Bescherm elkaars werk. Deel het niet in het openbaar!
0
0
6
Ab Kragtwijk
Bijdrager
Meer acties