Logo Biz-check.png

Marktverkenningen & marktonderzoek

Wij begeleiden start-ups en scale-ups met hun ondernemingsplan.

Om product, markt en doelgroep gedetailleerd te onderzoeken
en gevalideerd en betrouwbaar te analyseren!

Om hun plan beargumenteerd te onderbouwen en te implementeren
en investeerders overtuigend te interesseren!

Speciaal voor ondernemers
om financiers en jezelf

te voorzien van gedetailleerde

en betrouwbare inschattingen

van de kansen op succes!

 
Business Meeting

VALIDATIE

Een belangrijk onderdeel van ieder ondernemingsplan om een investeerder te overtuigen is een gedegen marktvalidatie en een vertaalslag daarvan naar een strategisch marketingplan. De realisatie van beiden is vaak complex. Die complexiteit lijkt sterk op die die een student ervaart bij het het realiseren van zijn bachelor- of masterscriptie en onderzoek. Met een professioneel team van meer 60 wetenschappelijk geschoolde specialisten begeleiden wij jaarlijks al meer dan 1.000 studenten daarbij.
Biz-check heeft ook veel affiniteit en ervaring met ondernemers en staat dan ook eveneens klaar voor start-ups en scale-ups om met hen hun markt-, product- en doelgroep-validatie inhoudelijk te optimaliseren. Met professionele zakelijke ondersteuning en begeleiding tegen studententarieven!

Bij het uitvoeren van een onderzoek en het schrijven van de marktvalidatie en het strategisch marketingplan spelen dezelfde uitdagingen die een student ervaart bij het realiseren van een masterscriptie. Hoe structureer je jouw rapport optimaal? Hoe realiseer je daarbij een gedegen inschatting en analyse van marktkansen en hoe voer je daartoe op een valide, betrouwbare wijze een (markt)onderzoek uit? En vervolgens: hoe kom je met de juiste analysemodellen tot een heldere uitschrijving van het strategisch marketingplan? Hoe verantwoord je cijfermatig dat plannen ook haalbaar zijn en breng je dat over op investeerders?
Biz-check.com helpt je om jouw plan te optimaliseren. Door mee te lezen, de structuur van het document te bewaken en door je met tips en adviezen de juiste, gedegen beargumenteerde onderzoek- en analysestappen te laten nemen. En daar waar nodig schrijven we ook samen met jou mee.
We zijn er voor jou en de investeerder. Om er zeker van te zijn dat jouw idee en passie daadwerkelijk tot een winstgevend resultaat kunnen leiden.

 

DIENSTVERLENING

Bizz-check.com start bij jouw (eerste aanzet tot een) ondernemingsplan, zoals jij de ontwikkeling van jouw onderneming (in concept) voor ogen hebt. Samen met jou structureren en redigeren wij dat plan tot een overtuigend document en adviseren we je hoe je met onderzoek, analyse, en argumentatie tot een voor de investeerder en voor jezelf overtuigende, waterdichte marktvalidatie komt. Daar waar noodzakelijk adviseren en ondersteunen we je samen met gerenommeerde onderzoekbureaus over professioneel marktonderzoek en voeren dat zelfs voor je uit. We analyseren die onderzoekresultaten om tot betrouwbare, aanvaardbare bewijsvoering te komen. Daarnaast bieden we je de handvatten om jouw ondernemerskwaliteiten en die van het team te onderbouwen. En we kijken naar de wijze waarop plannen financieel worden doorgerekend en ‘bulletproof’ voor de investeerder helder inzichtelijk en financierbaar worden gemaakt.

Biz-check begeleidt en adviseert op de achtergrond, maar schrijft uiteindelijk ook als dat nodig blijkt. En daar waar relevant brengen we je in contact met (onderzoek)specialisten van naam en faam, die jou tegen voor start-ups en scale-ups behapbare tarieven diepgaand zullen assisteren. 

 

TEAM

60 wetenschappelijk geschoolde, ervaren professionals

Bizz-check.com is de bedrijfs-georiënteerde spin-of van marktleider in de studentenmarkt Topscriptie en speciaal ingericht voor start-ups en scale-ups. Onze focus ligt op jonge ondernemers in spe. Onze professionals hebben een sterk wetenschappelijke achtergrond, waardoor valide en betrouwbare bewijsvoering in hun genen zitten. Diezelfde professionals hebben ook een forse affiniteit met het ondernemerschap en zijn in staat om die wetenschappelijke genen naar ondernemingsargumenten te vertalen. Bizz-check.com gaat ervan uit dat jezelf jouw plannen het beste kent en deze ook zelf op papier kunt zetten. Wij adviseren op de achtergrond. Daar waar echt nodig nemen we het schrijfproces over en/of brengen we je in contact met gerenommeerde specialisten van naam en faam uit de onderzoekwereld. 

Ab Kragtwijk3.jpg
Mirjam de winter.jpg
Denise Groenenveld.jpg

Ab kragtwijk
Bedrijfskunde
Marktonderzoek

Mirjam de Winter

Psychologie
Marketing

Denise Groenenveld
Bedrijfskunde
Accountancy

Aloys Bruggemans.jpg
Sandra Doeze Jager.jpg
Martin Danko.jpg

Aloys Bruggemans
Economics

IT

Sandra Doeze
Psychologie

HRM

Martin Danko
Bedrijfskunde

Technologie

Dick Hulzebos.jpg

Dick Hulsebos
Bedrijfskunde

Marktanalyse

Lies Kamerbeek.jpg

Lies Kamerbeek
Bedrijfskunde

Marktanalyse

Pieter Rhemrev.jpg

Pieter Rhemrev
Business development

Financieringspecialist

Eveline van Zeeland.jpg
Sharona Dagavos.png

Eveline van Zeeland
Business

Social science

Sharona Dagevos
Fiscaal recht

Bedrijfseconomie

logo motivaction.png
Skim + logo + transparant.png
logo-daccle-rood-transparant.png
Logo Dynata.jpg
Logo121facts - final2.png
logoTriconsult.png
 
 

Aanbod

We realiseren ons dat een start-up iedere euro voor haar ontwikkeling zelf nodig heeft. Onze professionals bieden hun adviserende ondersteuning dan ook vanuit hun passie om ondernemers aan het begin van hun ondernemersreis te begeleiden aan. En ze nemen graag een klein risico. Bizz-check.com hanteert adviestarieven die passen bij start-ups. Ze zijn gebaseerd op een uurtarief van
€ 75,00 exclusief btw plus een kleine succes fee, zodra door onze inspanning de financiering ook wordt gerealiseerd.

We beginnen echter met een diepgaand verkennend online oriëntatiegesprek. Gratis en vrijblijvend. In dat gesprek verkennen we de essentie van het aanbod aan de markt dat jullie voorstaan en bespreken we alle stappen die inmiddels door jullie zijn gezet. We schatten in wat er nog moet gebeuren om 'investeerder gereed' te worden en maken een eerste inschatting van de financieringsmogelijkheden. We sluiten af met een inschatting van de rol die Bizz-check kan spelen en bespreken hoe die rol zou kunnen zijn.

In voor een eerste verkennende stap met het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek? Vraag dat gesprek dan met onderstaand formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

De reactie is verzonden en ontvangen. We reageren zo spoedig mogelijk.