Het Topscriptie Studenten Event

Student en bedrijf

Innovatieve studenten & een bedrijf

Luister naar de bijdrage van ondernemer in hart en ziel Guido van Gageldonk. Met Perspective-software verovert hij momenteel de wereld van virtual twins, digitale 3D kopieen van machines en/of fysieke bedrijfsprocessen. Begonnen als studentenbedrijf aan de Technische Universiteit startte hij samen met 4 studiegenoten een onderneming die nu wereldwijd toonaangevende opdrachtgevers helpt hun bedrijfs- en productie-processen te optimaliseren.

De overheid heeft om het innoverend vermogen van de Nederland te ondersteunen een enorm investeringsfonds opgezet. Onder leiding van bestuursvoorzitter en voormalig minister van financiën Wouter Bos voorziet Invest-NL ondernemend Nederland van een enorme financiële impuls. Wouter legt in zijn bijdrage uit hoe met name een startup de juiste stappen kan zetten om tot een financiering van hun plannen kan komen.

Onder leiding van host Ab Kragtwijk, een van de grondleggers van zakelijk internet in de jaren 90 van de vorige eeuw, gaan zij met jullie in gesprek over de mogelijkheden die studenten met hun ondernemersaspiraties hebben.